Dela, Monuta, Yarden

Dela, Monuta, Yarden


Ongeacht waar u ook verzekerd bent, staat het u vrij om een uitvaartondernemer te kiezen die bij u of uw nabestaande past. Vaak wordt gedacht dat een uitvaart alleen kan worden verzorgd door de organisatie waar ook uw verzekering aan gekoppeld is, zoals Monuta, DELA of Yarden.

Gelukkig is dat niet het geval. Ondanks dat eerder genoemde verzekeraars u dit wel graag doen geloven.

Fijn, want dit zou u kunnen beperken in de vervulling van uw wensen. Ook zou het kunnen zorgen voor onverwacht hoge kosten, omdat u moet bijbetalen voor vooraf niet gemelde uitgaven die niet door de verzekering gedekt worden.
Indien u ons als uitvaartverzorger wenst, kunt u ons als eerste een overlijden melden en zullen wij contact namens u opnemen met uw verzekeraar. Hiermee vermijd u een discussie die zeker kort na een overlijden ongewenst is.

Graag staan wij voor u klaar om te helpen bij de afhandeling van een uitvaartpolis en informatie te geven over de verschillende uitvaartverzekeringen.
Laat u zich niet intimideren of van de wijs brengen. Wij kunnen deze gesprekken ook altijd voor u voeren met de organisatie waar u uw verzekering heeft lopen.

Wij kijken kosteloos met u samen naar welke verzekering voor u geschikt is en of het verstandig is om u huidige verzekeringen aan te houden. Vaak is een overlijdensrisico verzekering de beste keuze. Wij werken samen met een verzekeraar die u een goede polis kan aanbieden passend bij uw wensen.